• srijeda, 10.10.2018. u 20 sati

KONTRAST TEATAR

A ŽIVOT JE….

Autorica: Kristina Štebih

Režija: Ansambl

Umjetnički suradnik: Tamara Kučinović

Kostimografija: Zdenka Lacina

Fotografija i video: Karlo Vuković i Vilko Vukina

Glas: Siniša Popović

Igraju: Matko Buvač, Andro Damiš

Predstava „A život je..“ autorice Kristine Štebih,  nastala je pod mentorstvom Tamare Kučinović i sumentorstvom Zdenke Lacina  2015 godine, kada su Andro i Matko bili još studenti glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, pa je odigrana pod imenom Kazališne družine Štolcer. Mladi glumački dvojac osnivanjem svog kazališta pod nazivom „KONTRAST  TEATAR“ zbog velikog interesa publike predstavu ponovno stavlja na svoj repertoar.

Dorađena i aktualizirana, predstava  dolazi na daske čakovečkog Centra za kulturu, a nakon toga slijede gostovanja diljem Hrvatske.

Mladi glumački dvojac, sada već magistri kazališne umjetnosti naizmjenično igraju desetak likova, a sve to popraćeno je  video projekcijom i glazbom.

O predstavi:

Zaključak nam se nameće, uvijek iznova, pri pogledu na krišku rođendanske torte, fotografiju galaksije ili običnu šalicu čaja. Zaključak je gotovo tu, zakotrljan na vrhu jezika, postaje opipljiv te što je najgore – izgovoren. Akteri predstave će ga možda i prešutjeti, no možda će vam pomoći da ga izgovorite sami. Što na sve to kaže vaša majka, cimer iz zatvorske ćelije, baka, brat, što kaže vaš gay dečko, konobar a što vaš trener? Upalite svjećice jer život je….

Cijena ulaznice: učenici i studenti 30,00 kuna ,  ostali 40,00 kuna

Trajanje: 70 minuta

Dob: 15 + godina