Tribina ČČ 15. veljače 2018. u 20 sati

Satiričko kazalište Kerempuh

Autorski projekt Andrása Urbána

AUDICIJA

Redatelj: András Urbán

Dramaturginja: Dora Delbianco

Kostimografkinja: Marita Ćopo

Scenograf: András Urbán

Autorica glazbe: Irena Popović

Asistent režije: Hrvoje Korbar

Pijanist: Ante Sladoljev

Igraju: Linda Begonja, Mia Begović, Velimir Čokljat, Filip Detelić, Hrvoje Kečkeš, Ana Maras Harmander, Anita Matić Delić, Ozren Opačić, Luka Petrušić, Maja Posavec / Mirela Videk Hranjec, Matija Šakoronja

András Urbán, redatelj koji je režirao u svim značajnim kazalištima u regiji i koji je za svoj rad nagrađen brojnim nagradama i priznanjima, po prvi puta surađuje sa Satiričkim kazalištem Kerempuh. Riječ je o predstavi koja nastaje na temelju njegovog autorskog rada, rukopisom koji je jedinstven i specifičan jer na kreativan i inovativan način problematizira nezaobilazne društvene teme. Kroz suvremeno čitanje kazališta on postavlja platformu za publiku željnu novih kazališnih izazova. U radu s ansamblom, kritički promišljajući svijet oko sebe, doživljaj stvarnosti se transponira u slojevitu, bogatu igru, gdje se protagonisti ogoljuju do svoje vlastite srži.

Kakav je osjećaj biti na audiciji i jesmo li svakodnevno dio jedne velika selekcije? Osjećamo li se kao pojedinci odbačeni i nepotrebni iako se svim silama trudimo postići upravo suprotno? Koga to želimo zadovoljiti i čija je odgovornost za nezadovoljstvo u kojem se nalazimo? Ovo su samo neka od brojnih pitanja u vrtlogu ove predstave koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznica: 70,00 kuna

Učenici (10+), studenti, umirovljenici, organizirani posjet (10+) 50,00 kuna