COMIC SANS – najveće filmsko osvježenje povest će vas na putovanje od Zagreba do otoka Visa u društvu dvojice disfunkcionalnih protagonista – 13. i 16. ožujka 2018.

Tribina Čakovec četvrtkom 8. ožujka  u 20 sati i utorak 13.3.2018. u 18.00 sati

COMIC SANS

komedija

Režija: Nevio Marasović

Godina: 2017.

Država: Hrvatska

Uloge: Janko Popović Volarić, Zlatko Burić, Nataša Janjić, Miloš Timotijević, Alma Prica……

  • Raspored prikazivanja:

četvrtak 8.3.  u  20.00 sati

utorak 13.3. u 18.00 sati

petak 16.3. u 20.00 sati

Riječ je o zabavnom filmu o ocu i sinu, koji očito imaju kompleksan odnos, a u filmu prolaze kroz niz neviđenih avantura, brodolom, razotkrivanje brojnih tajni, alkohol, droge i nešto ljubavi….

Najveće filmsko osvježenje u naše kino stiže u obliku novog filma redatelja Nevija Marasovića “Comic Sans” koji će 8. ožujka povesti gledatelje na putovanje od Zagreba do otoka Visa u društvu dvojice disfunkcionalnih protagonista.

“Comic Sans” na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih. Ukratko, priča puna emocija i smiješnih životnih situacija.

Zanimljivo je da je “Comic Sans” četvrti Marasovićev projekt sniman na otoku Visu, nakon serije “Instruktor” i igranih filmova “Show Must Go On” i “Vis-à-vis”,  koji funkcionira kao svojevrsni prednastavak i “making of” “Comic Sansa”. Ujedno, novi Marasovićev film je zasad jedini hrvatski igrani film koji je sniman na otočiću Jabuka što je zbog njegove nepristupačnosti i strmih obala predstavljalo poseban izazov za produkciju.

Trajanje: 1 sat,  43 minute

Ulaznica: 25,00 kuna

Sva prava pridržana. 2014. Centar za kulturu Čakovec