1. – 9. siječnja

NAJVEĆI SHOWMAN

THE GREATEST SHOWMAN

glazbeni biografski film

Redatelj: Michael Gracey

Uloge: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams

Godina: 2017.

Država: SAD

  • RASPORED PRIKAZIVANJA:

četvrtak 4.1. u 18.00 sati

petak 5.1. u 18.00 sati

subota 6.1. u 18.00 sati

utorak 9.1. u 18.00 sati

Nominacije: Zlatni globus za najboljeg glumca – komedija ili mjuzikl, Zlatni globus za najbolji film – komedija ili mjuzikl

Glazbeni spektakl inspiriran životom legendarnog P.T. Barnuma

Hugh Jackman tumači u ovom vizualnom i glazbenom spektaklu lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je bio poznat po predstavi „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“.

Nadahnut legendom i ambicijama prvog američkog promotora pop kulture, P.T.-ja Barnuma, Najveći showman inspirativna je priča o uzdizanju iz siromaštva smionog maštara koji je uspio dokazati kako je sve što možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko, koliko god nevidljivim se činio, ima nevjerojatnu priču vrijednu svjetskog spektakla. Barnumova priča je klasična priča o snalažljivom poduzetniku koji se uspio sam izvući iz siromaštva i ne samo da je postao majstor sasvim nove umjetnosti imidža i promocije nego i jedan od prvih američkih milijunaša koji je sam stvorio svoje bogatstvo.

NAJVEĆI SHOWMAN je originalni mjuzikl koji slavi rođenje šoubiznisa i osjećaj sreće kada nam se ostvare snovi. Jackman je utjelovio lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je ni od čega stvorio najveći spektakl poznat kao „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru, političaru, showmanu i biznismenu iz 19. stoljeća, koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus”, te je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Trajanje: 105 minuta

Preporučamo starijima od 12 godina.

Ulaznica: 25,00 kuna