1. – 9. rujna

RINGE RINGE RAJA

Duck Duck Goose

animirana sinkronizirana komedija

Država: SAD, Kina

Redatelj: Christopher Jenkins

Uloge: Boris Barberić, Daniel Dizdar, Mirela Videk

Godina: 2018.

  • RASPORED PRIKAZIVANJA:

subota 1.9. u 16.00 sati

nedjelja 2.9. u 16.00 sati

subota 8.9. u 16.00 sati

nedjelja 9.9. u 16.00 sati

U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.

Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste.

Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.

Trajanje: 91 minuta

Za sve uzraste.

Izvor: https://www.blitz-cinestar.hr/

Ulaznica: 25,00 kuna, dječja tribina nedjeljom 20,00 kuna.