U petak 2. veljače 2018. godine u 17:45 održana je prva projekcija iz drugog školskog polugodišta na programu Kino za mlade. Uvod u film “Jel` ti žao?” održala je mr.sc. Narcisa Slugan, dr. med., specijalist školske medicine, upozoravajući da se “Vršnjačko nasilje dešava u svakodnevnici, ono nije zabavno već najčešće završava tragično”.

Film je  pogledalo 300tinjak srednjoškolaca s profesorima, a projekcija je za sve bila besplatna. Projekcija je organizirana u sklopu projekta “Aktivni mladi protiv nasilja” koji u 2017. i 2018. godini provodi Udruga Zora kao nositelj s partnerima Graditeljskom školom Čakovec, Gimnazijom Josipa Slavenskog Čakovec, Ekonomskom i trgovačkom školom Čakovec, Gospodarskom školom Čakovec, Tehničkom školom Čakovec, Udrugom za rad s mladima Breza iz Osijeka, Centrom za kulturu Čakovec, Centrom za socijalnu skrb Čakovec s podružnicom Obiteljski centar Međimurske županije. Projekt sufinanciraju Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U utorak, 06.02.2018., u 13:15 sati na analizi filma učenici/ce su potaknute na razmišljanje o psihološkoj strani filma – osjećajima, usamljenosti glavnog lika i reakcijama njegovih vršnjaka. Analizu filma su vodile mr.sc. dr. med. Narcisa Slugan, specijalista školske medicine te prof. Ljiljana Ille, nastavnica strukovnih predmeta u Graditeljskoj školi Čakovec i mentorica Filmskog kluba.