JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

SF, akcija, avantura

Država: SAD

Režija: J.A. Bayona

Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum

Godina: 2018.

RASPORED PRIKAZIVANJA:

petak 8.6. u 18.45

subota 9.6. u 21.00

nedjelja 10.6. u 21.00

ponedjeljak 11.6. 21.00

utorak 12.6. u 18.45

Uz sva čuda, avanturu i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje,  u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Novi nastavak fantastičnog serijala, Jurski svijet: Pad Kraljevstva, redatelja J.A. Bayona, donosi nam nove, zapanjujuće vrste, koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedne ikada prije.

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard, ovoga se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, dok BD Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.

Preporučamo starijima od 12 godina.

Izvor: www.blitz-cinestar.hr