LJEPOTICA I ZVIJER – priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljeni u spektakularnoj igranoj adaptaciji u našem kinu u originalnoj i sinkroniziranoj verziji – 17.-20. ožujka 2017.

17.– 20. ožujka

LJEPOTICA I ZVIJER

Beauty and the Beast

obiteljska fantazija u originalnoj i sinkroniziranoj verziji

  • RASPORED PRIKAZIVANJA:

petak 17.3. u 18.00 sati (originalna verzija/titl)

nedjelja 19.3. u 18.00 sati (sinkronizirano na hrvatski jezik)

ponedjeljak 20.3. u 18.00 sati (originalna verzija/titl)

Država: SAD

Režija: Bill Condon

Glasovi: Mia Biondić, Nina Kraljić, Filip Riđički, Đani Stipaničev, Ervin Baučić

Godina: 2017.

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljeni u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

Film Ljepotica i zvijer temeljen je na animiranom filmu iz 1991. Alan Menken, dobitnik dvaju Oscara za animirani film (u kategorijama Najbolje originalne glazbe i Najbolje originalne pjesme), napisao je glazbu koja uključuje nove snimke originalnih pjesama čiji su autori Menken i Howard Ashman, kao i tri nove pjesme koje su napisali Menken i Tim Rice. Priča i likovi koje publika pozna i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza  strašnog izgleda Zvijeri.

Trajanje: 123 minute
Preporučamo starijima od 7 godina.

Ulaznica: 25,00 kuna, ponedjeljkom 20,00 kuna (obiteljski dan za kino)

Sva prava pridržana. 2014. Centar za kulturu Čakovec