CENTAR ZA KULTURU ČAKOVEC

četvrtak, 21. rujna 2017. u 20 sati      

KONTRAST TEATAR

PUN KUFER            

                                    

MEĐIMURJE DOBILO PRVO PROFESIONALNO PRIVATNO KAZALIŠTE – KONTRAST TEATAR 

Kazališna družina “Kontrast teatar“ osnovana je 3. 1.2017. a u Registar Umjetničkih organizacija upisana je 26. 1.2017. godine. Osnivači su Andro Damiš i Matko Buvač sveučilišni prvostupnici glume i lutkarstva, a ujedno i studenti pete godine Umjetničke akademije u Osijeku.

Kazališna družina“Kontrast teatar“ upisana je u Očevidnik kazališta Republike Hrvatske pod rednim brojem KAZ-186.

Svoju prvu premijeru a ujedno i praizvedbu predstave “PUN KUFER“ autorice Kristine Štebih a u režiji poznate glumice i redateljice Barbare Rocco  mladi su glumci imali u Prelogu 1. rujna u njihovom Domu kulture u kojem su se i pripremali za predstavu.

Čakovečkoj publici Kazališna družina “Kontrast teatar„ predstavit će se 21. rujna u 20 sati u čakovečkom Centru za kulturu.

Pun kufer je slatko gorka priča o životima dvojice najboljih prijatelja, o životima u kojima će publika bar na trenutak prepoznati nekog svog, onog nekog tko je otišao i ne zna želi li i može li se vratiti. Punih kufera, u kojima se može pronaći sve osim novaca, iz svoje su se zemlje iskrali i Jura i Vjeko. U čije će sve zamke i čije čari upadati u obećanim zemljama i može li njihov povratak donijeti boljitak, blagostanje i sreću, pogledajte u predstavi mladog Kontrast teatra jer …..Matko Buvač  i Andro Damiš (još) nisu otišli, ostali su pričati o onima koji jesu….

Mladi međimurski glumci veoma su aktivno proveli ljeto prvenstveno radeći svoju predstavu ali i predstavu „Bambi“ Teatra Naranča iz Pule i Gradskog kazališta Požega u kojoj obojica glume.

Ulaznica: 40,00 kuna, osobe do 25 godina 30,00 kuna