Centar za kulturu Čakovec – Mala scena „Vinko Lisjak“

  • ODGOĐENO

KONCERT – MLADI GLAZBENICI MEĐIMURJA

TAMARA KORUNEK

MARKO ŽERJAV

  • Odgođen koncert najavljivan za dan uoči Valentinova – ponedjeljak, 13.2.2017. u 19.30 sati
  • Kupljene ulaznice mogu se vratiti na blagajnu Centra za kulturu Čakovec

Koncert je zamišjen kao uvod u “Dan zaljubljenih”, a spomenuti duo izvodit će ljubavne pjesme poznatih hrvatskih i svjetskih pjevačica, pjevača i sastava. Tako će se na repertoaru naći pjesme Adele, J. Cockera, L. Cohena, Seala, C. Peri, The Beatlesa, F. Sinatre, grupe Queen, O. Dragojevića, D. Dvornika, N. Badrić i drugih.

Tamara Korunek studentica je pjevanja na Akademiji za glazbu i scensku umjetnost u Beču, a osim klasičnom glazbom, s jednakim žarom bavi se i popularnom glazbom, jazzom, kao i drugim glazbenim stilovima. Spoj njezinog iznimnog pjevačkog talenta i predanosti glazbi zaista je rijedak.

Marko Žerjav čakovečki je gitarist koji je studij gitare završio na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 2002. godine. Od tada radi kao profesor gitare u Glazbenoj školi u Varaždinu, a posljednjih nekoliko godina u Umjetničkoj školi Miroslav Magdalenić u Čakovcu. Od srednje škole bavi se raznim glazbenim stilovima (klasika, jazz, dixieland, pop, rock…) te obrađuje popularnu glazbu za klasičnu gitaru.

 

Tamara i Marko međusobno su prepozali sličan glazbeni senzibilitet pa u zadnje vrijeme sve više surađuju. Ovo je njihov prvi samostalni koncert.

 Ulaznica: 30,00 kuna, učenici, studenti 20,00 kuna