U PETAK (ZA)METAK – Glumačka družina Histrion – Tribina ČČ 16.11.2017. u 20 sati

 Tribina ČČ 16.11. 2017. u 20.00 sati

GLUMAČKA DRUŽINA HISTRION

U PETAK (ZA)METAK!

Autor:Ivan-Goran Vitez

Redatelj:Ivan-Goran Vitez

Izvođači:Marija Borić, Ana-Marija Percaić, Petra Vukelić, Duško Modrinić, Zvonko Presečki

Kako ponovo napučiti Hrvatsku malim državotvornim stopalima, kroz prvi kabare demografske obnove, prosvijetlit će nas glumci i pjevači Glumačke družine Histrion.

Hrvati kao da su zaboravili rađati se, dok i dalje umiru uporno i vješto. Čak i ovi koji se nekim čudom rode, jedva dočekaju stasati kako bi pobjegli glavom bez obzira negdje gdje je navodno bolje, bar dok i sami ne dođu tamo. Ekipa prvog hrvatskog pronatalitetnog cabareta demografske obnove “U petak – (za)metak!” zadala si je zadatak -svoje sunarodnjake reeducirati kako se razmnožavati efektivno i efikasno, od prvih koraka, od stoljeća sedmog do devetog mjeseca.

Dakle, ako ste mladi Hrvat ili mlada Hrvatica saznat ćete kako i gdje susresti potencijalnog budućeg suosnivača brojne obitelji, kako biti sigurni da je on/ona taj/ta pravi/prava, kako se međusobno zbližiti izbjegavajući sve moguće zamke na putu ka zajedničkom životu i tijekom istoga, kako se brzo i uspješno vjenčati, koja će vam oplođivalačka poza garantirati kakvog nasljednika, kako cijelo to vrijeme biti unutar EU regulativa, ali i što činiti ako proizvodnja zapne, kao i ako ne zapne tj. što sad sa svim tim potomstvom. A sve to garnirano s mnoštvom prekrasnih songova i uzbudljivih statističkih podataka! Ukratko, cabaret je to uz koji ćete uživati, ali koji će vas pritom poučiti, ali i potaknuti, kako da uživate i nakon što se vratite kućama.

Ivan-Goran Vitez

Trajanje: 1 sat 10 minuta

Ulaznica: 70,00 kuna – učenici (10 i više ulaznica), studenti, umirovljenici, organizirani posjet (10 i više ulaznica) 50,00 kuna, invalidi 35,00 kuna

Sva prava pridržana. 2014. Centar za kulturu Čakovec