CENTAR ZA KULTURU ČAKOVEC

  • 15. škola medijske kulture Dr. Ante Peterlić – prijave, prijave, prijave!

Prijave na programe Škole medijske kulture Dr. Ante Peterlić još uvijek su otvorene. Polazne radionice i specijalizirani radionički programi na koje se možete prijaviti su:

1. Radionica za igrani film koju vodi redateljica Snježana Tribuson. Hotel, Screenplay, Kreda ili Igrica prošlogodišnji su scenariji koje su napisali polaznici radionice za scenarij u filmu. Upiši radionicu za igrani film i snimi film po jednom od naslova.

2. Radionica za TV – reportažu koji vodi legendarni Dražen Ilinčić. …prošle godine na Školi smo saznali sve o „Dragom našem kalamperu“ iliti međimurskom krumpiru. Nije naodmet spomenuti da smo stanovnicima jednog međimurskog naselja pomogli riješili problem zvan „ Kokošari“.

3. Radionica za montažu koju vodi Slaven Zečević. Na ovogodišnjem, 60. festivalu igranog filma u Puli Slaven je dobio Zlatnu Arenu za montažu na filmu “Šuti” redatelja Lukasa Nole. I ovim putem čestitamo Slavenu na još jednoj nagradi.

4. Radionica za scenarij u filmu

5. Radionica za radio reportažu

Sve bi dao za svojih 5 minuta u eteru? Zanima te kako se uređuju radijske emisije? Imamo odličan prijedlog za tebe!

Prijavi se na Školu medijske kulture Dr. Ante Peterlić, točnije na specijaliziranu radionicu za radio reportažu i budi “On The Air” s voditeljicom Višnjom Biti na radio valovima Radio 1 Čakovec!

6. Radionica za digitalnu fotografiju koju vodi Darije Petković, profesor na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Što reći osim pripremite se na sve …“fotka“ se od zore do sumraka. A završni rad polaznika radionice je Izložba koja će biti postavljen u Centru za kulturu Čakovec.

SKOLA MEDIJSKE KULTUR

Također, možete se prijaviti i za I. i II. seminarski program Škole!

Škola medijske kulture Dr. Ante Peterlić je desetodnevni obrazovni program unutar kojeg se nudi oko 90 intenzivnih sati, što teorije, što praktičnog rada, na svakoj pojedinačnoj radionici. Uz radionice organizirane su i filmske projekcije, rasprave o filmu i druženja koja će možda uroditi novim filmskim projektima.

Program Škole je namijenjen kako filmskim početnicima tako i onima nešto iskusnijima, a mentori su vodeći hrvatski teoretičari filma, filmolozi, redatelji, snimatelji, montažeri, glumci i filmski kritičari.

Detaljnije o programu Škole potražite na službenoj stranci – www.hfs.hr

Pratite na i na društvenoj mreži Facebook – Škola medijske kulture Dr. Ante Peterlić (link: https://www.facebook.com/SkolaMedijskeKultureDrAntePeterlic?ref=hl )

SKOLA MEDIJSKE 2013

 

Kontakt

Škola medijske kulture

Kristina Dorić

T: 01 48 48 771

M: 091 378 378 7

E: [email protected]

 

 

  • U vrijeme Škole medijske kulture nema redovnog filmskog programa u dvorani Centra za kulturu Čakovec.