Peti po redu Dani smijeha Kerekesh Teatra održat će se u Centru za kulturu Čakovec od 2. do 5. prosinca 2021. u 20 sati.

Ulaznice: 70,00 kuna / u prodaji na blagajni Centra i online

  • ULAZ uz predočenje COVID POTVRDE

 PROGRAM

  • Tribina Čakovec četvrtkom / 2. i 5. prosinca u 20 sati – ODGOĐENA PREDSTAVA IMOVINA na 26.12.2021. u 20 sati
    • Ulaznice kupljene za  2.12.2021. mogu se iskoristiti za novi termin 26.12.2021.(ili vratiti),
    • Ulaznice kupljene za 5.12. mogu zamijeniti za novi termin ili vratiti na blagajnu Centra za kulturu Čakovec.Povrat novca za vraćene ulaznice moguće je ostvariti najkasnije do 30.12.2021.Hvala na razumijevanju.

IMOVINA

Tekst i režija: Jan Kerekeš

Igraju:

Mirna Medaković Stepinac (Rafaela)

Jan Kerekeš (Žec)

Zoran Pribičević (Zvonkec)

Luka Petrušić/Matko Knešaurek (Brankec)

  • petak 3. prosinca 2021. u 20 sati

POKOPAJ ME NJEŽNO

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:

Jan Kerekeš

Ljubomir Kerekeš

Draško Zidar

Goran Koši

Matko Knešaurek

Mijo Pavelko

 

Ova komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić, albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi sprovod mogu početi. Pokojnik je…. dobrovoljac.

Nagrade:

Nagrada publike na 19. Festivalu Pučkog Teatra Omišalj – Čavle

  

subota 4. prosinca 2021. u 20 sati

JA, TRUDNICA

Tekst: Đina Jakir

Režija: Jan Kerekeš

Igraju:

Ana Begić Tahiri

Jan Kerekeš

 

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. To su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala postavljati, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje testiranjem trudnoće, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.

Nagrade:

Nagrada za najbolju glumicu Ani Begić Tahiri na međunarodnom kazališnom festivalu u Skopju 2021. – BALKANSKI TEATARSKI FESTIVAL “PROVOKACIJA”

Nagrada za najboljeg glumca Janu Kerekešu na međunarodnom kazališnom festivalu u Skopju 2021. – BALKANSKI TEATARSKI FESTIVAL “PROVOKACIJA”