30. rujna – 3. listopada

AVATAR 3D 

REALD

akcija, avantura, fantazija, SF spektakl / SAD  / 2009.

Režija: James Cameron

Uloge: Sigourney Weaver, Sam Worthington, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi

  • AVATAR RE-RELEASE´ sadrži nekoliko sekvenci s trepćućim svjetlima koja mogu utjecati na one koji moguće imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

 

  • RASPORED PRIKAZIVANJA 3D:
  • petak 30.9.  u 17.30    3D
  • subota 1.10. u 17.30   3D
  • nedjelja 2.10. u 17.30  3D
  • ponedjeljak 3.10. u 17.30 3D

James Cameron je s filmom Avatar 2009. godine napravio revoluciju, čija je priča vizualno zapanjujuća koliko je i ekološki osviještena. Film je osvojio tri Oscara® te je potukao sve rekorde gledanosti koje drži još i danas. Više od deset godina nakon svog posljednjeg filma koji je postao najveći hit u povijesti industrije, James Cameron vraća se redateljskoj stolici i donosi nam film Avatar. Priča je to o bivšem marincu koji se nađe u sukobu na vanzemaljskom planetu prepunom egzotičnih životnih oblika. Kao avatar ljudskog uma u vanzemaljskom tijelu, on se nađe rastrgan između dva svijeta u očajničkoj borbi za vlastito preživljavanje te za opstanak lokalnog stanovništva… Koristeći potpuno novu, revolucionarnu tehnologiju kompjutorske animacije okoliš i likovi se pretvaraju u fotorealistične trodimenzionalne prikaze koji će gledatelje ponijeti u nezaboravan vanzemaljski svijet bogat nevjerojatnim prizorima, stvorenjima i likovima…

Nakon iznimno velikog uspjeha ovog filma, Cameron je potpisao ugovore o snimaju još četiri filma Avatar franšize, od kojih novi dolazi u kino dvorane sredinom prosinca ove godine.

Trajanje: 163 minute

Preporučamo starijima od 12 godina.

Ulaznica: 3D / 30,00 kuna / 3,98 €