• petak / 25.11.2022. / 20 sati / Dvorana Centra za kulturu Čakovec

BRUNO MIČETIĆ TRIO

Bruno Mičetić Trio osnovan je 2013. godine a čine ga još Ratko Divjak i Joe Kaplowitz. Te godine izdao je prvi studijski jazz album na kojem su se našli svjetski standardi jazz

glazbe, a isti je naišao na odlične kritike struke i publike. Objavom albuma nižu se nastupi na glavnim binama velikih festivala u Hrvatskoj; Liburnia Jazz festival, Last minute jazz festival-Bale, River jazz festival i Jazz time festival.  Nakon toga trio je odradio vrlo uspješnu turneju koja je obuhvatila, Italiju, Austriju, Njemačku i regiju, a nastupio je kao support izvođač velikom svjetskom gitaristu Dominicu Milleru. Od tada trio redovito održava koncerte u regiji i šire te osvaja publiku eminentnih glazbenih festivala, a čine ga glazbenici koji iza sebe imaju iznimno uspješne karijere.

KOVAČEVIĆ BROTHERS FEAT. MARKO RAMLJAK I ZVONIMIR ŠESTAK

Kovačević Brothers sastav čine Josua Kovačević, Abel Kovačević i Maasej Kovačević, vrsni akademski glazbenici koji žive i dišu glazbu od malih nogu. Svoje bogato znanje i vještinu imali su čast prezentirati publici na festivalima i nastupima diljem Europe i svijeta, surađujući s vrsnim imenima popularne i jazz glazbe.

Na čakovečkom Jazz fair-u ove godine pridružit će im se višestruko nagrađivani glazbenici: Marko Ramljak (violina) i Zvonimir Šestak (kontrabas).

U njihovoj glazbi se isprepliće utjecaj jazz-a, gospela, tradicionalne glazbe Međimurja te World Music-a.

Ulaznica: 50,00 kuna / 6,64 €

Učenici (10 i više), studenti, umirovljenici,  organizirani posjet (10 i više) 30,00 kuna /3,98 €