70 000 puta hvala!

U 2023. godini na planu kulturnih postignuća, Centar za kulturu Čakovec ostvario je iznimne rezultate. Mnoštvo programa i sadržaja koji su u finalnom ishodu obuhvatili djelatnosti Centra za kulturu, ali i mnoštvo novih programa, potvrdili su da je Centar za kulturu Čakovec opravdao svoju izvrsnost koju je nagradila publika svojom posjetom u velikom broju! Na ukupno 679 programa posjetilo nas je oko 70 000 posjetitelja što je najveća potvrda uspješnosti u našem radu!

Centar za kulturu Čakovec i u protekloj godini pokazao je sve ono po čemu je prepoznatljiv, ali u isto vrijeme napravljen je i zaokret u programskoj shemi u cilju inovativnijeg pristupa kulturnim sadržajima, a sve u svrhu opravdavanja naše osnovne zadaće, a to je estetski odgoj publike te zadržavanje kvalitetnog i profesionalnog programa Ustanove.

Uz brojne programske aktivnosti tijekom 2023. godine, od predstava, filmova, izložbi, glazbenih programa, vlastite produkcije, baleta, plesa, edukacija, manifestacija, ostvarena je i suradnja s drugim kulturnim ustanovama, provodili su se i provode se europski projekti te niz aktivnosti u svrhu čim kvalitetnijeg programa i zadovoljavanja potreba publike Grada Čakovca i Međimurske županije.

Osim organizacije kulturnih i edukativnih programa, Centar za kulturu Čakovec uz pomoć osnivača radio je i radi na infrastrukturnim projektima u cilju modernizacije prostora i opreme.

Hvala svim našim posjetiteljima, ali i onima koji će to tek postati, svima koji prate rad Centra za kulturu Čakovec te posjećuju našu Ustanovu, bez Vas ništa od svega ovoga ne bi bilo moguće!

Budite s nama i u 2024. godini jer Vas očekuje mnoštvo kvalitetnih programa i sadržaja.

Helga Lajtman, ravnateljica Centra za kulturu Čakovec