Tribina Čakovec četvrtkom 28. studenoga 2019. u 20 satipremijera

Gosti:

redatelji Ivan-Goran Vitez i Mladen Stanić

snimatelj Marinko Marinkić

glumci Anita Matić Delić i Đorđe Kukuljica

petak 29. studeni u 18.00 sati

nedjelja 1. prosinca u 18.00 sati

DOPUNSKA NASTAVA

satirični triler/Hrvatska/2019.
Režija i scenarij : Ivan-Goran Vitez 

Uloge: Anita Matić Delić, Milivoj Beader, Željko Königsknecht, Marina Kostelac, Nadežda Perišić Radović, Marko Cindrić, Darko Janeš, Filip Eldan, Zlatko Burić, Đorđe Kukuljica, Janko Popović Volarić, Zlatan Zuhrić, Franko Pavičić  

Produkcija: INTER FILM

Bijesni, svježe rastavljeni otac, upada s puškom i tortom u razred svoje devetogodišnje kćeri kako bi zajedno proslavili njen rođendan. Talačku krizu koju ovaj čin izazove u svoje će političke bodove pred skore izbore pokušati pretvoriti aktualni gradonačelnik, ne prežući ni pred jednim rješenjem. Budući da je u razredu i sin mladog policajca, prije nego što se situacija rasplete i njega će se morati nešto pitati.

Film Dopunska nastava dio je Hrvatskog Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva te je podržan od strane Hrvatskog audiovizualnog centra. 

Trajanje: 101 minuta

Ivan-Goran Vitez (Zagreb, 1975.) na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu studirao je Filmsku i TV režiju, te Dramaturgiju. Dopunska nastava njegov je treći dugometražni igrani film nakon filmova Šuma summarum (2010.) i Narodni heroj Ljiljan Vidić (2016). Režirao je i kratke i srednjemetražne igrane i dokumentarne filmove, kao i humoristične serije Bitange i princeze i Zakon!, te nekoliko kazališnih predstava. Predsjednik je Hrvatskog društva filmskih djelatnika.

Izvor informacija: Pula Film Festival

Ulaznica: 30,00 kuna, učenici (10 i više), studenti, umirovljenici, organizirani posjet (10 i više) 20,00 kuna

Redovni filmski program: 25,00 kuna