• Predstavljanje projekta Forestland 2020 –  Centar za kulturu Čakovec

srijeda 21.11.2018. u 18.00 sati

Srijeda 21.11.2018. dan je kad se Forestland sprema na svoj veliki put. Prvi put spreman je plan za čak dvije godine, a otkrivamo i prve zvijezde Forestland festivala, prikazujemo video, najavljujemo zimu 2019…

Forestland je u samo nekoliko godina postao brand i projekt kojim se svi Međimurci, ali i mnogi drugi ponose. U samo nekoliko godina festival je narastao iz malog prijateljskog druženja u centralni događaj ljeta na sjeveru Hrvatske.

Centar za kulturu ove će srijede biti premalen za prijatelje i partnere festivala, a sve vas očekuje jedan mali spektakl. U nekoliko minuta proći ćemo povijest, pregledati što je sve Forestland prošao na putu u prvih šest godina festivala, najaviti i predstaviti se kroz ples, glazbu i osjećaje, a na kraju nas očekuje završni video festivala 2018. pariškog snimatelja i redatelja Luca Negrija.

Mladi Luc predstavit će se kroz dva filma, jedan iz 2016., drugi iz 2018., stoga ne propustite vidjeti kako je to izgledalo kroz leće objektiva ovog Parižanina.

Scensko-plesno-glazbeni nastup imat će Plesni studio Korak čakovečke umjetnice Virne Hošnjak, a predstavit će se mladi DJ umjetnici, kao i partneri festivala koji će svi zajedno najaviti projekt Forestland 2020.

Forestland 2020 – više od festivala!

Projekt Forestland 2020 više je od festivala. Objedinit će cjelogodišnji rad, trud, a sve će kulminirati festivalima 2019. i 2020. godine u Međimurju.

Kako će to izgledati… ispričati ćemo vam uskoro!

  • Ulaz slobodan!