• CENTAR ZA KULTURU ČAKOVEC / ponedjeljak / 6. studenoga 2023. / 15.45 sati
  • organizirana projekcija / Centar za odgoj i obrazovanje

 

GORDON & PADDY

animirana fantazija / Švedska / 2017.

Režija: Linda Hambäck

Uloge/glasovi: Goran Vrbanić, Nikica Viličić, Hrvoje Perc, Dunja Trupeljak, Sandra Hrenar

SENZORNA PROJEKCIJA FILMA GORDON & PADDY u Centru za kulturu Čakovec u ponedjeljak 6. studenoga 2023. organizirana u suradnji s udrugom Metamedij u sklopu projekta “U istom filmu – korak dalje” za učenike Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Trajanje: 1 sat i 2 minute

Za sve uzraste

Senzorne projekcije se održavaju u prilagođenim uvjetima za djecu koja imaju poteškoće senzorne integracije, no njihova je suština da budu javne i inkluzivne. Odvijaju se uz prigušena svjetla i slabiji zvuk filma, a djeca mogu šetati, donijeti svoju omiljenu igračku, grickalice i sok, doći u pratnji roditelja, baka i djedova, nastavnika, prijatelja, organizirano sa školom ili privatno.

Nositelj projekta „U istom filmu – korak dalje“ je udruga Metamedij, a uz Kino Valli i Školu za odgoj i obrazovanje – Pula partneri su još Centri za odgoj i obrazovanje Čakovec i Krapinske toplice. Provedba projekta čija je vrijednost 45.000,00 eura, počela je prvog dana rujna, a trajat će do 30. studenog 2023. godine. Kontakt osoba je Marino Jurcan iz udruge Metamedij.

Projekt „U istom filmu – korak dalje“ je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.