U srijedu 24. studenog 2021. godine održali smo drugu projekciju filma “Hrabri mališan 2” za učenike 1. i 2. razreda na programu “Film za vrtiće i osnovne škole”. Animirani francuski film bez dijaloga, “Hrabri mališan 2” prikazali smo za učenike Osnovne škole Šenkovec, a posjetilo nas je 70 učenika razredne nastave. Uvod u film održala je filmska pedagoginja Jasminka Bijelić Ljubić. Prije projekcije dugometražnog filma, prikazan je kratki animirani film “Mravi” iz ŠAF-ove produkcije.
U četvrtak 24. studenog 2021. godine program “Film za vrtiće i osnovne škole” putovao je i u Korčulu. Za učenike prvog i drugog razreda Osnovne škole Ante Curać Pinjac iz Žrnova prikazan je francuski animirani film “Hrabri mališan 2”, a nakon projekcije filma prikazan je i kratki animirani film “Mravi”.
Film je prikazan u sklopu programa “Film za vrtiće i osnovne škole putuje u Korčulu” kojeg CENTAR ZA KULTURU KORČULA provodi u suradnji s nama. Riječ je o disperziji programa “Film za vrtiće i osnovne škole “.
Naš sljedeći film na programu Film za vrtiće i osnovne škole, za učenike 3. i 4. razreda, rezerviran je za prosinac. Gledati ćemo animirani film “Mali princ”, temeljen na književnom klasiku.