INSPEKTOR MARTIN I BANDA PUŽEVA – 22. – 26. lipnja

hrvatska animirana akcijska krimi avantura

Režija: Igor Lepčin

Uloge/glasovi: Božidar Alić, Ljubomir Kerekeš, Baby Dooks

  • RASPORED PRIKAZIVANJA:

petak 22.6. u 19.00 sati

subota 23.6.  – nema projekcije

nedjelja 24.6. u 19.00 sati

ponedjeljak 25.6. u 19.00 sati

utorak 26.6. u 19.00 sati

Prvi domaći nezavisni dugometražni animirani film snimljen u digitalnoj tehnici Inspektor Martin i banda puževa stiže i u naše kino!

Superpoznati i superslavni inspektor Martin gubi svoj tajanstveni paket u neobičnoj avionskoj nesreći iznad male, zabite, ali lijepe i pitoreskne livadice. U potrazi za paketom susreće nekoliko opaljenih puževa, jednu šarmannu gradonačelnicu i starog poznanika iz osnovne škole, s kojim se mrzi najviše na svijetu.

Jedan po jedan Martin i puževi padaju u ruke opakom Stanku, najokrutnijem kriminalcu u dolini, koji silno želi doznati što se nalazi u Martinovom tajanstvenom paketu.

Nakon što savladaju i zatvore opakoga Stanka, inspektor Martin i puževi osnivaju tajnu jedinicu za borbu protiv kriminala na maloj, zabitoj, ali lijepoj i pitoresknoj livadici.

 

Svjetska premijera održana je 2011. na dječjem festivalu u Šibeniku, a reakcije publike su bile više nego dobre. Djeca se identificiraju s inspektorovim istraživačkim duhom, smislom za pravdu i spremnosti da pomogne svima kojima je to potrebno, a roditelji se pronalaze u njegovom načinu rješavanja svakodnevnih problema, čak i kada oni graniče s katastrofom.

Trajanje: 75 minuta

Ulaznica: 25,00 kuna, ponedjeljkom 20,00 kuna (obiteljski dan za kino)

 

Sva prava pridržana. 2014. Centar za kulturu Čakovec