LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA

Lassie – Ein neues Abenteuer

akcijska obiteljska avantura  sinkronizirana na hrvatski jezik / Njemačka / 2023.

Režija: Hanno Olderdissen

Uloge: Nico Marischka, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Annette Frier, Anna Lucia Gualano

 

Škotski ovčar Lassie istražuje misteriozne nestanke nekoliko pasa s rodovnikom uz pomoć najbolje prijateljice Flo i novih suputnika Henrija, Klea i male Pippe, Jack Russell terijera.

Tijekom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Cleom i Henri i mali pas Pippa, pasmine jack russell terijer. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo netko provali u tetinu kuću i ukrade psa Pippa. Prijatelji će ići s Lassie pronaći lopove i spasiti Pippu…

Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Trajanje: 1 sat 31minuta

Za sve uzraste

Informacija o filmu: Editus d.o.o.

Ulaznica: 4,00 €