LONDON CALLING COMEDY – 24.4. u 19,30 sati

Dvorana Centra za kulturu Čakovec

  • utorak. 24. travnja .2012. u 19.30 sati

Irac povratnik, jedan engleski gentleman i dvije mlade zvijezde

Libris komunikacije, udruga Urbani ured i Turistička zajednica grada Čakovca ponosno, po treći put, predstavljaju LONDON CALLING COMEDY LIVE in Čakovec– jedinstveni projekt koji dovodi kremu londonske suvremene komičarske scene u Hrvatsku.

Izvanredan uspjeh s preko 500 gledatelja u veljači značio je neizbježan povratak showa koji će ponovno zagolicati i zabaviti čakovečku publiku.

Nastup je dio hrvatske travanjske turneje koja će obići Zagreb, Rijeku, Osijek i Čakovec.

 

London Calling predstavlja 4 iskusna, ali različita komičara, što uključuje povratak energičnog Paddya Lennoxa iz Irske, engleskog džentlmena Geoffa Whitinga, zajedno s dvojicom mladih, uzbudljivih i ekstremno talentiranih komičara u usponu, Geoffom Leachem i Alfijem Brownom iz Londona – svi su spremni publiku nasmijati do suza!

 

Paddy Lennox (Irska) – Headline Act

“čisti urlik smijeha” – The Telegraph

Paddyju je trebao samo jedan nastup tijekom jesenske turneje da postane instant hitom

u Hrvatskoj!

Paddy je komičar koji lako gradi odličan odnos s publikom. Gledatelje šarmira svojim toplim i opuštenim nastupom. Različite teme iz svakodnevnog života, oko za detalje i impresivni talent za improvizaciju – nasmijat će vas do suza. Taj zabavni Irac redovno radi za BBC, ITV i različite radio programe i do sada je izgradio impresivnu listu kazališnih, filmskih i televizijskih nastupa. Pored svega, Paddy – u pokušaju opuštanja od kazališnih, filmskih i televizijskih nastupa svira klavir.

 

Geoff Whiting (Velika Britanija) – MC – voditelj

“čarobno samouvjeren, iznimno zabavan” – Scene Magazine Bristol

Geoff je svoje bogato, 15-godišnje iskustvo na stand-up sceni skupio zabavljajući publiku u svim najvažnijim londonskim, britanskim i europskim klubovima svoje šale prosipajući jednakim entuzijazmom bez obzira je li u publici bilo 12 ili više od tisuću ljudi. Tijekom godina, Geoff je radio rame uz rame s nekim od najpoznatijih britanskih imena, kao sto su Michael McIntyre, Dara O’Brian, Omid Djalili, i Lee Hurst. Osim toga, Geoff ima posebno mjesto u srcu London Calling Comedy Cluba. Upravo je on čovjek koji nam pomaže odabrati imena koja vas zabavljaju na našim hrvatskim turnejama.

 

Jeff Leach (Velika Britanija) – Mid Act

“omiljeni festivalski komičar ovog ljeta!” – Esquire Magazine

Jeff je jednostavno urnebesno smiješan, zabavan i vrlo popularan među djevojkama.  Svoj put započeo je kao DJ i ubrzo je pronašao put do uloge televizijskog voditelja. Vodio je britanski Big Brother 2009. godine, kao i neke druge emisije na BBC-u, ITV-u te Channel 4. Stand-up komedijom počeo se baviti u veljači 2010. godine i od tada je postao poznatim imenom. Njegova popularnost raste iz dana u dan. U posljednjih godinu dana svojim skečevima uspio je postati finalist nastjecanja za najboljeg novog londonskog komičra (London New Comedian Award) te polufinalist prestižne nagrade Leicester Square New Comedian. Na edinburškom festivalu imao je rasprodan show. Pred Jeffom je sjajna budućnost u komediji i ponosni smo što s nama dolazi u Hrvatsku.

 

Alfie Brown (Velika Britanija) – Opening Act

“dečko s kojim se svi hoće igrati… taj je dečko smiješan i vrlo inteligentan.” – Hairline

Reviews

Alfie je londonski komičar, opsjednut idejom ljubavi i morala, koji tijekom svog nastupa verbalnim bravurama na vrlo zabavan način osuđuje propast kulture i civiliziranog ponašanja. Pri tome će vam otkriti što misli o instituciji zaruka, ljubavi te potrebi imanja vlastitog stava. Alfie je publiku počeo zabavljati u nježnoj dobi od 17 godina i od tada mu popularnost na komičarskoj sceni nezaustavljivo raste. Za svoj nastup na edinburškom festivalu dobio je četiri izvrsne i jednu vrlo dobru kritiku. Za sebe kaže da mrzi bicikliste i Damiena Hirsta a voli svoju djevojku, Beatlese i nogometni klub Liverpool…

LONDON CALLING COMEDY CLUB

Iza ovog naziva krije se međunarodni projekt u organizaciji udruge Urbani ured koji je osmislio hrvatski novinar Nino Bantić, u nakani da britanski stand up humor približi građanima u nekoliko europskih gradova.

Nino je jedan od članova originalne postave emisije “Zločesta djeca” Radija 101, koja je osamdesetih godina prošloga stoljeća postala zaštitnim znakom Stojedinice i kultnim simbolom hrvatskog humora svoje generacije. Nino već petnaest godina radi kao urednik u jednoj svjetskoj televizijskoj agenciji u Londonu. Od travnja prošle godine i sam povremeno kao komičar nastupa po britanskim klubovima.

 

www.londoncallingclub.com

Ulaznica: 40,00 kuna

Prodaja ulaznica: Turistička zajednica grada Čakovca, Centar za kulturu Čakovec

Kontakt osoba: Peter Hopwood

[email protected]

091 537 7080

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sva prava pridržana. 2014. Centar za kulturu Čakovec