Centar za kulturu Čakovec

utorak 4. prosinca 2012. u 19.30 sati

Od prvog gostovanja u 2011. godini do sad, sjeverna je Hrvatska ugostila 25 međunarodnih komičara pred gotovo 3000 ljudi koji su u više od 18 sati smijeha uživali u britanskoj komediji UŽIVO .

London Calling vam ovaj put predstavlja četiri iskusna komičara.

Energični Novozelanđanin Jamie Bowen, engleski odgovor na Jima Careya, Jason Canning te dvije mlade, uzbudljive i vrlo talentirane rastuće zvijezde Pat Burthscher iz Kanade i Engleskinja Laura Carr – spremni su da vas nasmiju do suza.

 

JASON CANNING – Engleska (MC)

Jasona najbolje možemo opisati kao savršenu kombinaciju britanskog lomitelja srdaca Hugha Granta i američkog genija komedije Jima Careya. Dosljedan svom imidžu, Jason svoje vrijeme provodi upravo između Britanije i Los Angelesa.

Kao stand-uper Jason je nastupao diljem Britanije i Amerike, u svim važnim klubovima Los Angelesa, uključujući i poznati Comedy Store u Hollywoodu. Njegov čisti stil i interakcija s publikom donijeli su mu mnoge obožavatelje.

 

JAMIE BOWEN – Novi Zealand (Closing act)

Manično energičan, neumoran i – iznad svega – vrlo smiješan Jamie rođen je u Aucklandu. Nakon što se proslavio u Novom Zealandu i postao jedan od glavnih komičara, Jamie se nakon gotovo deset godina nastupa po domovini uputio u Australiju, Singapur, London i Edinburgh.

Tijekom svog nastupa od Jamiea možete očekivati zaista sve: zanimljivu priču, glazbeni intermezzo, povremene ispade i bilo što što mu te večeri padne na pamet. Takav nepredvidljiv i zabavan stil zaradio mu je titulu jednog od najuzbudljivijih i najkreativnijih novozelandskih mladih komičara.

 

LAURA CARR – Engleska (Mid act)

Mlada, sigurna u sebe, uzbudljiva, svježa i urbana. Laura je komičarka, glumica, voditeljica i spisateljica koja se u komičarskim krugovima kreće od 2009. Njene sočne anegdote kombinirane s mladošću i sigurnoću lako su je dovele do statusa jedne od miljenica londonskog komičarskog kruga od kuda je krenula na osvajanje cijele Velike Britanije.

Ova slatka, vrlo iskrena, inteligentna i istinski duhovita, Laura će vas osvojiti svojom energijom i sigurnoću.

 

PAT BURTSCHER – Kanada (Opening act)

Pat je Kanađanin s korijenima zagubljenima negdje u Europi koji od nedavno živi u Londonu. Svojim neobičnim idejama i pristupom, Pat je londonski komičarski krug osvojio doslovno na prepad. Vrlo siguran u nastupu do sada je uspio osvojiti i najzahtijevniju publiku. Njegov materijal doslovno nakrcan šalama koje garantiraju da se od trenutka kad stupi na pozornicu do kraja njegovog nastupa nećete prestati smijati.

Njegov stil, pomaknuto razmišljanje, uvjerenje da bi svijet bio bolji da svi razmišljamo izvan uobičajenih normi te poput žileta oštar tekst zaradili su mu poštovanje diljem Velike Britanije koje se širi i ostatkom planeta.

 

Ulaznica: 40,00

U prodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec, u Turističkoj zajednici grada Čakovca, Podroom Drinks & Music Clubu, te u Kino Galeriji Varaždin.

 

Za grupne ulaznice i rezervacije kontaktirajte Petera Hopwooda

[email protected]