UVJETI KUPOVINE

Navedeni uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene na našim Internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Javna ustanova Centar za kulturu, Trg republike 3, 40000 Čakovec, a Kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jednu ulaznicu. Kupnjom ulaznica Kupac prihvaća Pravila i uvjete poslovanja. Ukoliko se ne slažete s navedenim, molimo Vas da ne koristite dalje ovu uslugu. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV

VRIJEME KUPNJE I KOLIČINA

Online ulaznice moguće je kupiti do 30 minuta prije početka programa. Jedan korisnik može kupiti maksimalno 6 online ulaznica po prijavi.

PLAĆANJE

Plaćati možete Visa, Maestro i Mastercard debitnim i kreditnim karticama.
Prilikom plaćanja kupac mora navesti email adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresu stanovanja) i podatke bankovne kartice (broj, kontrolni broj i datum isteka).

UVJETI DOSTAVE/ISPORUKA ULAZNICA

Po završenom postupku kupovine online ulaznica na vašu mail adresu dostavit će se potvrda o kupnji (ulaznica) sa sljedećim podacima: naziv predstave, datum i vrijeme predstave, red, sjedalo, cijena i barkod ulaznice. Za ulazak na projekciju potrebno je predočiti ulaznicu putem pametnog telefona ili ispisanu ulaznicu.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom na to da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

PROMJENA PROGRAMA

Centar za kulturu Čakovec zadržava pravo promjene programa. U slučaju otkazivanja programa ili promjene rasporeda, Kupac za online kupljenu ulaznicu može na blagajni Centra za kulturu dobiti povrat novca ili ju zamijeniti za isti film u drugom terminu ili neki drugi program. Rok za ostvarivanje prava je najkasnije do vremena na koje se kupljena ulaznica odnosi.

ZAMJENA I REKLAMACIJA

Zamjenu ulaznica ili povrat sredstava moguće je ostvariti samo u slučaju promjene ili otkazivanja programa. Za kupljene, a nepreuzete ulaznice, nije moguće tražiti povrat sredstava ili zamjenu za drugu ulaznicu. Prije nego što kupovinu konačno potvrdite provjerite sve podatke o željenom filmu ili drugom programu, terminu i vremenu održavanja programa jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako Centar za kulturu Čakovec postupa s Vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja Internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji nisu javno dostupni, a za koje Centar za kulturu sazna tijekom Vašeg korištenja Internet trgovine. Centar za kulturu Čakovec obvezuje se da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Internet trgovine, kako bi Vam omogućila korištenje svih opcija koje pruža. Centar za kulturu Čakovec će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENA PRAVILA I UVJETE ONLINE KUPOVINE

Centar za kulturu Čakovec zadržava pravo mijenjati i ažurirati navedena Pravila i uvjete online kupovine. Svaka izmjena biti će objavljena na stranicama naše Internet trgovine.

PODNOŠENJE PRIGOVORA

Pisani prigovor može se osobno predati u poslovnim objektima Centra za kulturu Čakovec, poslati poštom na adresu: Centar za kulturu, Trg republike 3, 40000 Čakovec ili elektroničkim putem na e-mail adresu: [email protected] Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.

 

Prihvaćam pravila i uvjete kupovine i nastavljam kupovinu