CENTAR ZA KULTURU ČAKOVEC

  • ponedjeljak 19. travnja 2021. u 20.00 sati

SAMO CRNJACI – by LAJNAP
stand up comedy show

LAJNAP COMEDY tematska predstava – SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE
Show koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarskih umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom.
Dobrodošli na večer crnog humora Lajnap ekipe!

ŠTO SU SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE?
U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.
Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.
SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

Ulaznice u prodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec.

Cijena: 50,00 kuna u pretprodaji, 60,00 kuna na dan programa