Ne propustite!

„Sarajevska audicija “ u  Centru za kulturu Čakovec – 26. travnja u 20 sati!

Legendarna predstava samo večeras gostuje u Vašem gradu!

AUDICIJA NASLOVNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Sarajevska audicija ” nastavak je autorsko – redateljsko – izvođačkog rada Željka Ninčića, jednog od tvoraca legendarne hit – predstave „Audicija“ , koja je nastala iz studentskih vježbi na Akademiji scenskih umjetnosti 1984. godine u Sarajevu.

O popularnosti predstave tih godina svjedoče podaci da je samo u Zagrebu, 3 puta dnevno, 10 dana zaredom – izvedeno 30 predstava sa 60.000 gledatelja, a u tadašnjoj državi „Audiciju“ je vidjelo više od nevjerojatnih – 2,5 milijuna ljudi!

“Sarajevska audicija ” neponovljivi je spoj najuspjelijih scena iz predhodnih verzija sa potpuno novim komičnim situacijama i krasi je mnoštvo nevjerovatnih likova i raznolikog humora u pretresanju aktualnih događanja u široj regiji.

AUDICIJA 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saznajte zašto Marinko Ćutuk, Hercegovac koji nakon četiri sata i dalje čami čekajući, ne nosi više majicu sa Starim mostom.Kako je Asfaltina dobila ime i još imala “sreće“? Zašto Džemsudin ne voli ni Sloveniju ni Slovence? Koji su problemi Radojke Janša, koja radi u Sloveniji u seksi baru? Šta Vuk Medojević, koji pušta brkove da bi ličio na majku, pušta da bi ličio na oca? Zašto je izbjeglica Veseli pobjegao iz Kanade i Londona ? I na kraju, kako glasi adaptacija Šantićeve pjesme Ostajte ovdje ?

Glumačka ekipa u sastavu Stanko Bogovjević, Aleksandar Krstajić, Rajko Vuković, te autor/redatelj/glumac Željko Ninčić – jamče vam dva sata urnebesnog smijeha!

„Sarajevsku audiciju“ nazivaju „najsmješnijom predstavom u regiji“, predstavom sa „najvećom mogućom koncentracijom šašavih likova na najmanje mogućem prostoru“, a na Youtubeu raznorazni isječci iz „Audicija“ nakupili su na milijune klikova!

AUDICIJA 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dođite svakako u Centar za kulturu 26. travnja u 20:00 sati i provjerite zašto – uživo!!

  • Ulaznice po cijeni od 60 kuna su u pretprodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec:

ponedjeljak, utorak i petak 10 – 12 i 16 – 20 sati

srijeda i četvrtak 10- 12 i 18 – 20 sati

subota i nedjelja 15 – 20 sati

AUDICIJA 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • youtube komentari

Nucky Thompson

hahahahahaha koji kraljevi!!!!

000GrimReaper000

Svaki put padnem sa stolice na tom dijelu! xD… hahahahahahahahahahaha

Viktor Blečić

ahaahahahahaahahahahahahhahahhhhhhhhhhhhahahahahahaahahahahahahahahhahah

YabaaDabaDoo

Da mi ih je uzivo pogledat….umrla bih od smijeha al’ mi ne bi bilo žao….ama baš ni malo 😀