Centar za kulturu Čakovec

  • utorak 20. studeni 2018. u 20 sati

ŠTA ME SNAĐE

Anđelka Prpić

Dugo očekivana masovna  monodrama popularne glumice Anđelke Prpić pod nazivom ŠTA ME SNAĐE, nakon što je pobrala nepodijeljene simpatije na više od 90 izvedbi u godinu dana, bit će predstavljena i čakovečkoj publici.

Komedija u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je baš za nju i pravi je kazališni  hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst  potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a proslavljeni glumac i glazbenik Branko Đurić-Đuro režirao je predstavu  nastalu u produkciji beogradske kuće GMR.

Nakon televizijske karijere, gdje je najpoznatija po ulozi u seriji ANDRIJA I ANĐELKA,  glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza njezine odluke da se okuša i na kazališnim daskama.

Šarmantna Anđelka, u predstavi igra bankarsku službenicu Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu i sasvim se slučajno nađe pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri?

Ovu dilemu ne može riješiti sama pa se u radnju, brojnim savjetima, uključuje čitava vojska likova, stvarajući još veću zbrku u njezinoj glavi.

A direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu….

Ulaznica: 80,00 kuna

(u prodaji od ponedjeljka 5.11.2018.)