• Centar za kulturu Čakovec / 27. listopada 2023. / 20.00 sati

SPLICKA SCENA

ŠTA TI MISLIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM?

Nakon što vam se ekipa iz SplickeScene predstavila u svibnju na showu “Smijeh u teška vremena” došlo je vrijeme da u Čakovec dođu i u solo izdanju, a prvi na redu je Ivica Lazaneo koji izvodi svoj show “Šta ti misliš sa svojim životom?”

Ulaznica: 10,00 € (75,35 HRK) online&blagajna // 11,00 €  (82,88 HRK) TISAKplus

FIZIČKA PRODAJA

  • na blagajni CZK Čakovec (10,00 €)
  • u TISAKplus Čakovec (K.Tomislava 18 // PON-NED 07-21h) + naknada 1€
  • Online prodaja

Evo što Ivica kaže o svom showu:

Ovo je moj prvi samostalni show sastavljen od najboljeg materijala iz prvih 5 godina karijere. Dođite i nasmijte se na moj račun… piće plaćate sami! „Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori nisu bili baš promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostalo doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Cijena ulaznice. 10,00 € online&blagajna // 11€ TISAKplus

FIZIČKA PRODAJA

  • na blagajni CZK Čakovec (10€)
  • u TISAKplus Čakovec (K.Tomislava 18 // PON-NED 07-21h) + naknada 1€