CENTAR ZA KULTURU ČAKOVEC

  • otkazano

PLANET ART ZAGREB

STILSKE VJEŽBE

Režija: Tomislav Radić

Uloge: Lela Margitić i Pero Kvrgić

STILSKE VJEZBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno su poslužile kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za veoma uspjelu predstavu. Predstava je fenomen u svjetskim razmjerima, jer riječ je o najdulje izvođenoj predstavi na svijetu s istom glumačkom postavom. Pero Kvrgić i Lela Margitić predstavu su svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest.

STILSKE VJEZBE 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilske vježbe najsjajniji su predstavnik iznimne kazališne ere, po kazališnoj i glumačkoj kvaliteti već punih četrdeset pet godina pripadaju u sam vrh svjetske kazališne produkcije. U predstavi je riječ o običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju vrsnih glumaca na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami smijeh te oduševljava glumačkom virtuoznošću.

STILSKE VJEZBE 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta! To je predstava koja će jednako oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije koja stvara kazališnu publiku.

Ulaznica: 60,00 kuna

Pretprodaja: na blagajni Centra za kulturu

On line prodaja: www.port.hr