Veličanstvena četvorka stiže na sjever Hrvatske nakon što su u 2019. godini održali velik broj koncerata i pokazali da su izvrsna kombinacija za glazbeni užitak i opuštanje

Može li Valentinovo biti bolje? 4 Tenora, pobjednici Šibenske šansone 2019., stižu u Centar za kulturu grada Čakovca u

17.00 i 20.00 sati 13. veljače 2020.!

Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Filip Hozjak i Vladimir Garić protekle su godine održali mnogo sjajnih koncerata, sudjelovali u humanitarnim akcijama, punili gledališta gdje god došli, bilo u Hrvatskoj, bilo u susjednim zemljama.

Zato su 2020. odlučili započeti valentinovskim koncertom u Čakovcu na kojem nastupaju s Tamburaškim orkestrom TCK pod ravnanjem maestra Tibora Buna. Ova dobitna kombinacija oduševila je na rasprodanom koncertu na zatvaranju Špancirfesta u Varaždinu 2019. Ovo je sjajna prilika da svi koji nisu kupe ulaznice, dođu na koncert i osjete čaroliju 4 Tenora. Tenori su poznati po tome što vole publiku iznenaditi nekim novim pjesmama ili donijeti jedan potpuno novi zvuk s tamburaškim orkestrom.

Čakovec i Tenori još pamte veličanstveni koncert na Porcijunkulovu 2018., kada su svojim sjajnim izvedbama i svojstvenim šarmom osvojili i raspjevali publiku koja ih nije puštala ni nakon nekoliko biseva. Tenori su bili oduševljeni kada su vidjeli koliko je tisuća ljudi došlo na koncert i to im je bila važna potvrda velike popularnosti koju su stekli u vrlo kratkom vremenu.

Posjetitelji će tako u Čakovcu moći uživati u njihovoj interpretaciji poznatih arija, šansona i evergreena, kao i u novim glazbenim iznenađenjima koje pripremaju baš za ovo druženje. Brod bez imena, Sve je tvoje, O sole mio, Golubovi, samo su neke od uspješnica koje očekuju publiku.

Uvijek nasmijani Vlado, Filip, Đani i Marko publiku redovito dižu na noge i ostavljaju bez daha svojim vrhunskim glasovima. Ali i izgledom i pošalicama koje uvijek doprinesu opuštenoj koncertnoj atmosferi, koja daje poseban štih njihovom zanimljivom i nimalo lakom repertoaru.

Svoju su dosadašnju karijeru obilježili fenomenalnim koncertom 14. rujna 2019. na zagrebačkoj Šalati s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i gostima Radojkom Šverko i Goranom Karanom. Prepuna Šalata, zvijezde, mjesečina – ugođaj je bio neprocjenjiv!

Uslijedili su koncerti po kontinentalnom dijelu Hrvatske i susjedstva. Po prvi put su nastupili u Osijeku, i to u okviru hvalevrijedne humanitarne akcije, a publika ih je počastila pozitivnim komentarima na društvenim mrežama. Krajem godine nastupili su i na Božićnom gala koncertu u Bjelovaru, u prepunoj Dvorani europskih prvaka.

Dok čekate nastup u Čakovcu, pogledajte kakva je atmosfera vladala na koncertu 4 Tenora u Ciboni 2018.!

I zato nemojte propustiti ovaj izvrsni koncert prožet ljubavnim stihovima, u prigodno ljubavno vrijeme.

Cijena ulaznice za Tribinu Čakovec četvrtkom 13.2. u 20.00 sati:

parter – 120,00 kuna

balkon – 90,00 kuna

Cijena ulaznice za dodatni koncert 13.2. u 17.00 sati:

parter – 100,00 kuna

balkon – 70,00 kuna