• OTKAZANA PREDSTAVA !!!
  • Dvorana Centra za kulturu Čakovec / utorak / 4.4.2023. / 20 sati
  • Povrat ulaznica za otkazani program moguće je izvršiti u roku 30 dana od otkazivanja programa na blagajni Centra.
  • Povrat novca za online kupljene ulaznice vrši se putem aplikacije.

ERO SA OVOGA SVIJETA

(Marinko Ćutuk & Primi me)

By Željko Ninčić

Ljubitelji Audicije i BiH humora, Ninčića znaju po Davoru Stevanoviću i recitaciji o keruši i 7 malih kučića, zatim po Marinku Ćutuku, iz tkz. Nove Audicije, koji je 4 sata čamio čekajući i Veseli izbjeglica sa njegovim čuvenim „Primi me“.

Željko Ninčić sam za sebe kaže da je Ero sa ovoga svijeta, pa se tako zove i predstava.

Ovo je po prvi put da Ninčić radi stand up varijantu gdje se gledatelji mogu prisjetiti  kultnih momenata legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija.

Nedavno je u Splitu, u Lori, zbog velikog interesa predstava  izvedena  peti put.

 

U predstavi se pojavljuju:

Marinko Ćutuk, Hercegovac koji govori o svojim utiscima  i doživljajima sa audicija širom regije, o svom odnosu prema današnjim događajima i ljudima i svim promjenama koje se dešavaju.

Drugi lik, Veseli Bosanac, koji isto tako spominje svoje iskustvo sa audicija, ali se najviše osvrće na svoj status izbjeglice, kao i iskustvo iz Kanade, gdje je proveo jedno vrijeme i uspoređuje ta dva svijeta.

U predstavi, koja traje 1 sat i 40 minuta Ninčić će se predstaviti najzanimljivijim ulomcima iz svog autorskog rada, i sve to obogatiti sa uvijek prisutnim suvremenim događajima i zapažanjima, ali ovoga puta u stand up varijanti. Upravo ta monološka forma, daje jedan potpuno novi način izražavanja kao i mogućnost drugačije interpretacije, koju mnogi ljubitelji Audicije i  humora nisu do sada doživjeli.

Ulaznica:

U pretprodaji: 8,00 € /  60,28 HRK 

Na dan izvedbe: 10,00 € / 75,35 HRK

Ulaznice dostupne online i na blagajni Centra.