KAZALIŠNA TRIBINA ZA DJECU I MLADE  “CUKOREK”

  • nedjelja, 28. ožujka 2021. u 16.00 sati

Lutkarska organizacija koju fakat trebamo – LOFT

LOVCI NA SNOVE

Lovci na snove: Neven Matoša i Bruno Kontrec

Arhitektica snova: Morana Dolenc

Spiritus movens lovaca na snove: Petra Prša

Analitičarka snovidbenih procesa: Anja Pletikosa

Tvorac šumova, tonova i zvučne kulise snova i svijeta izvan njih: Luka Vrbanec

Tvorac realnih i imaginarnih osvjetljenja snova: Ivan Štrok

 

Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

 

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

 

Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!

 

Dob djece: 6+

Trajanje predstave: 40 minuta

Ulaznica: 25,00 kuna