Tribina Čakovec četvrtkom / 22. veljače 2024. / 20.00 sati

  • Redovni filmski program / ponedjeljak 26.2. / 20.00 sati

SLATKA SIMONA

Režija: Igor Mirković

Direktor fotografije: Ivan Zadro

Scenografkinja: Željka Burić

Kostimografkinja: Ivana Zozoli Vargović,

Majstorica maske: Sanja Hrstić,

Montažer: Tomislav Pavlic,

Izvršni producent: Bojan Kanjera

Producent: Ivan Maloča

Uloge: Toma Medvešek, Tina Keserović, Maja Jurić, Jerko Marčić, Nela Kocsis, Kristijan Ugrina, Paško Vukasović, Luka Knez, Darko Stazić, Nikolina Prkačin

  • GOSTI:

Redatelj: Igor Mirković
Glumci: Kristijan Ugrina, Paško Vukasović

Moderatorica: Željka Hatvalić Strahija

Slatka Simona nastala je u produkciji Interfilma, a film su financijski poduprli Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i Hrvatska radiotelevizija (HRT).

Redatelj Igor Mirković vraća se na velika platna s dugometražnim igranim filmom Slatka Simona, kojem je i scenarist. Nastao u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), triler smješten u zavaravajući svijet cyber-sexa najavljen je uz prvu video najavu i plakat. U filmu glavne uloge igraju Maja Jurić, Tina Keserović, Toma Medvešek i Jerko Marčić, a u distribuciji Duplicata u domaća kina dolazi u veljači 2024. godine.

U trileru Slatka Simona, glavni junaci su Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović), koji rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom.

“Doista sam upoznao ljude koji su radili na takvim poslovima i njihove priče bile su mi inspiracija. Možda će djelovati nevjerojatno ili pretjerano, ali da – one se u zbilji događaju,” kaže Mirković.

Fim, koji razotkriva što se skriva iza obje strane seks chatova, sniman je u zimu 2022. na lokacijama u Zagrebu, Samoboru i Mrkoplju, dok je zadnja klapa snimljena u gradu Wolfsbergu u Austriji.

To je film o ljudima koji se zaljubljuju tipkajući i vole se u virtualnim svemirima, a da se nikada nisu vidjeli. Sasvim sigurno nikada niste vidjeli sličan film na našem jeziku, a mislim da ni oni koji znaju što sam dosad radio nikada ne bi očekivali ovakav film“, kazao je redatelj Igor Mirković.

Trajanje: 1 sat i 32 minute

Tribina ČČ / Ulaznica: 5,00 €

  • učenici (10 i više), studenti, umirovljenici, organizirani posjet (10 i više) 3,00 €

Redovni program: 4,00 €