UPISI U DRAMSKI STUDIO DADA / 18. – 22. rujna 2023.

Poštovani roditelji, draga djeco i mladi, naš Studio vrši upise za nove članove od 18. do 22. rujna, svaki dan od 18:00 do 20:00 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Dramski studio Dada nudi djeci i mladima odličan dramsko pedagoški program za školarce (od prvog razreda osnovne do četvrtog srednje). U našim se grupama cijelu školsku godinu marljivo radi. Razvijaju se govorne sposobnosti i izražajnost, mašta, opažanje, upoznaje se s dramskim stvaralaštvom i kazališnim medijem, uče se osnovna pravila ponašanja pred publikom.

Dramski odgoj u grupi pomaže djetetu da izrazi i razvije svoje osjećaje, sklonosti, sposobnosti i stavove, da razvija govorne i izražajne sposobnosti i vještine, da razvije maštu i stvaralaštvo, da stekne sigurnost i samopouzdanje, da se nauči surađivati, cijeniti sebe i druge.

Isto tako,  polaznici tijekom školske godine imaju priliku sudjelovati u raznim aktivnostima i programima koje organizira Centar za kulturu kao što su volontiranje na Susretu profesionalnih kazališta za djecu i mlade Assitej, odlazak na razne festivale i susrete, Erasmuse, kazališne kampove.

Budući da Dramski studio Dada sljedeće godine, točnije 28. siječnja, slavi 20 godina od osnutka, za tu se prigodu priprema predstava Petar Pan u kojoj će glumiti svi polaznici i njihovi voditelji.

Ukoliko želite biti dio naše velike kazališne obitelji, dio ove lijepe priče, dođite, upišite se, nemojte oklijevati.