Riječ je o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja, LJUBOMIRA KEREKEŠA u kojem nema tragedije, nema rata, politike, nema ničeg negativnog, a likovi u filmu tu su samo da vas nasmiju i zabave.

*** Prva hrvatska komedija bez fige u džepu! ***

*** Skoro prema istinitom događaju! ***

RASPORED PRIKAZIVANJA:

petak 19.6. u 20.00 sati

subota 20.6. u 18.00 sati

nedjelja 21.6. u 18.00 sati

Trailer :

https://www.youtube.com/watch?v=Xtn1gA0m1iM&t=63s

Režija: Ljubomir Kerekeš 

Uloge: Ljubomir Kerekeš, Zoran Pribičević, Jan Kerekeš, Mirela Brekalo, Ana Begić, Goran Grgić, Žarko Potočnjak, Hana Hegedušić, Draško Zidar

Komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći.

Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar “Savanna” je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

Trajanje: 82 minute

Preporučamo starijima od 12 godina.

Izvor informacija: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/ufuraj-se-i-pukni/6246/

Ulaznica: 25,00 kuna