Tribina ČAKOVEC ČETVRTKOM /  31. listopada 2024.

REDOVNO NA RASPOREDU / 2. – 4. studeni 2024.

DRAŽEN

biografska drama / Hrvatska, Srbija, Slovenija / 2024.

Režija: Danilo Šerbedžija

Uloge: Zrinka Cvitešić, Domagoj Nižić, Dragan Micanovic

 

Film o našem košarkaškom velikanu Draženu Petroviću za koji čvrsto vjerujemo da će oboriti brojne rekorde gledanosti u našoj zemlji, ali i šire.

Dražen donosi dubok i emotivan prikaz života i karijere jednog od najznačajnijih sportaša u povijesti Hrvatske i svijeta. Kroz intiman pogled na njegov uspon, nevjerojatne sportske uspjehe, ali i osobne izazove, Dražen nudi jedinstvenu priliku za publiku da upozna i razumije legendu koja je inspirirala generacije. Ovaj film nije samo priča o sportu, već i o predanosti, strasti i nasljeđu koje nadilazi sportske granice.

“Ime Dražena Petrovića izaziva divljenje diljem svijeta ne samo u košarci, već i kao sinonim kako velikim radom ostvarit snove. Dok su ga mnogi upoznali kroz njegove sportske uspjehe, mi smo na velika platna željeli prikazati priču o čovjeku – njegovom odrastanju, odnosu s obitelji i osobama iz privatnog i profesionalnog života koje su ga podržavale na putu prema vrhu. Stoga ovo nije tipičan sportski film, već je naglasak više na Draženovu osobnu priču,” objašnjavaju producenti Zdjelarević i Šiber.

RASPORED PRIKAZIVANJA:

četvrtak ( Tribina Čakovec Četvrtkom) 31.10. / 20.00 sati

subota 2.11. / 18.00 sati

nedjelja 3.11. / 18.00 sati

ponedjeljak 4.11. / 18.00 sati

 

 

Trajanje filma: 1 sat i 40 minuta

Informacije o filmu: Blitz Hrvatska

Ulaznica: 4,00 €