LJETO U MREŽI 

MOJ TATA KOBASICA / 28. i 29. kolovoza 2021. u 18.00 sati

Zajednički program nezavisnih kina “Ljeto u Mreži” održava se ovog ljeta

od 15. srpnja do 15. rujna u nezavisnim kinima diljem Hrvatske a u našem kinu 28. i 29. kolovoza. Program organizira Kino mreža uz financijsku potporu Zaklade Kultura nova i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u 23 neovisna kina diljem mora i kopna među kojima je i Centar za kulturu Čakovec.

Svi filmovi imaju zajedničku poruku, baš onu pravu ljetnu, avanturističku: pusti sve probleme i kreni u ostvarivanje svojih snova i naravno, na tom putu ne zaboravi na prijatelje i obitelj.

U našem će kinu igrati belgijska obiteljska komedija MOJ TATA KOBASICA.

 

28. i 29. kolovoz

MOJ TATA KOBASICA

MIJN VADER IS EEN SAUCISSE

obiteljska komedija / Belgija / 2021.

Režija: Anouk Fortunier

Uloge: Johan Heldenbergh, Serge-Henri Valcke, Hilde De Baerdemaeker

 

Obiteljska komedija „Moj tata kobasica“ osvježit će vas senzibilnošću i potaknuti da ponovno pronađete svoje istinsko ja. Film prati oca 11-godišnje Zoé koji postaje nezadovoljan svojim poslom bankara i odlučuje napustiti karijeru kako bi postao glumac. Njegova supruga, izvršna direktorica u tvornici čokolade, zabrinuta je zbog njegovih planova, ali Zoé je odlučna pomoći ocu da uspije u velikoj životnoj promjeni… Glavnog lika tumači poznati belgijski glumac Johan Heldenbergh, zapamćen po ulozi u filmu „Alabama Monroe“. Film vrlo duhovito oslikava važne teme – od krize srednjih godina, preko odrastanja do odnosa u obitelji kojima pristupa odvažno, ozbiljno ali s dozom originalnog humora.

 

Trajanje: 90 minuta

Ulaznica: 20,00 kuna