Tribina Čakovec četvrtkom / 16. ožujaka 2023. / 20.00 sati

Tarik Filipović

SEX & GLAD

Doktor za one stvari

Režija: Mario Kovač

Dramaturginja: Nina Skorup

Novi kazališni show Tarika Filipovića koji oduševljava publiku!

Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac Tarik Filipović, vodi gledatelje na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti.

Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. “SEX & GLAD – Doktor za one stvari” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.

Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro…), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati.

 

Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena.

Upoznat ćete, ili prepoznati vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje ćemo pokušati otkloniti.

Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst  baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

Trajanje: 1 sat 30 minuta

Informacije: FIJI GRUPA

Ulaznica: 9,29 € / 70,00 HRK

Učenici (10 i više), studenti, umirovljenici, organizirani posjet (10 i više) 6,64 € / 50,03 HRK